Het Hart van Innovatie
Bij Spinning Jenny draait alles om de kennis en kunde van de open-end techniek. Spinning Jenny beschikt over een geavanceerd machinepark met state-of-the-art technologieën. Onze gepassioneerde vakmensen hebben de kunst van het creëren van garen tot in de puntje geperfectioneerd. Met behulp van de geavanceerde techniek en onze vakmensen produceren we een breed assortiment open-end garens die de deur openen naar verschillende duurzame mogelijkheden. Of je nu droomt van zachte, luxueuze garens voor een sjaal of een stevig garen voor een workwear collectie, we hebben precies wat je nodig hebt. Zo niet? Dan maken we ook garen op maat!

Duurzaamheid Verweven in Elke Draad
Bij Spinning Jenny streven we niet alleen naar kwalitatieve garenproductie, maar ook naar duurzaamheid in elk vezeltje. Wij geloven in verantwoorde productie en daarom maken we gebruik van diverse gerecyclede, post-consumer, post-industriële vezels en bio-based textielvezels. Hierdoor verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een groenere planeet, terwijl we toch hoge kwaliteit garen bieden.

Passie verweven in de collega’s
Wat ons echt onderscheidt, is onze toegewijde team van vakmensen. Onze Spinning Jenny familie bestaat uit gepassioneerde ambachtslieden die elke dag met liefde werken aan het creëren van de beste garenervaring voor jou. Hun toewijding en vakmanschap zijn verweven in elk detail van ons garen, en dat voel je zodra je het aanraakt. Onze Spinmeester heeft al meer dan 30jaar ervaring en al onze collega’s leren nog elke dag meer. Want bij recycling is geen textielvezel hetzelfde!

Een Nieuw Hoofdstuk: Jouw Partnerschap met Spinning Jenny
We staan niet stil en willen blijven groeien en evolueren. En dat kunnen we niet zonder jou! Spinning Jenny is vastberaden om nieuwe partnerships op te bouwen en onze familie uit te breiden met enthousiaste klanten, ontwerpers en ambachtslieden zoals jij. Samen kunnen we de grenzen van creativiteit verleggen en een duurzamere toekomst creëren.

Ontdek de Toekomst van Garen – Handel Nu!
Ben jij klaar om je creativiteit en duurzame ambitie naar nieuwe hoogten te tillen? Of wil je gewoon genieten van hoogwaardig garen dat zorgvuldig is geproduceerd met oog voor duurzaamheid? Sluit je aan bij de Spinning Jenny beweging en ontdek een wereld van mogelijkheden.

Bezoek vandaag nog onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken, meer te weten te komen over onze productieprocessen en contact met ons op te nemen voor samenwerkingen en bestellingen. Samen kunnen we de magie van garen herdefiniëren!

Laat je inspireren, innoveer met Spinning Jenny!

 

Back to the overview