Afgelopen februari hebben we de prijs van Overijsselse Change Maker in ontvangst mogen nemen, wat ons direct een ticket naar de landelijke finale opleverde. Op 15 maart 2024 vond deze landelijke finale plaats van de Circulaire Innovatie Top 20! De finale werd gehouden in de Malitoren in Den Haag en vormde de afsluiting van de week van de circulaire economie. Deze spannende finale telde 15 finalisten verdeeld over 3 verschillende categorieën. Elk bedrijf kreeg de kans om zich te presenteren en te laten zien waarom zij de ultieme winnaar waren. Met veel enthousiasme mochten wij uiteindelijk de prijs in ontvangst nemen!

Erg trots zijn wij op het resultaat. Een hele erkenning voor het vele werk wat wij afgelopen jaar hebben verricht. We willen iedereen bedanken die hier dan ook op welke manier een steentje aan heeft bijgedragen. Paula, onze CEO, was dolenthousiast: “Fantastisch, wat een erkenning voor het werk dat we gedaan hebben! De andere waren ook hele goede change makers dus ik vond het heel spannend, maar ik ben heel blij dat we gewonnen hebben!” 

Ter gelegenheid van deze wedstrijd is er een bedrijfsfilm over ons gemaakt. Krijg een kijkje in ons productieproces: Spinning Jenny | Winnaar| 2024 Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 (youtube.com).

Wat is de Circulaire Innovatie Top?

Nederland kent vele innovatieve organisaties en ideeën. Om deze reden organiseren VNO-NCW Midden, VNO-NCW Brabant Zeeland en de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) gezamenlijk de nationale Circulaire Innovatie Top, in samenwerking met partners Pre Zero, Money Meets Ideas en het Versnellingshuis. Het hoofddoel van deze uitdaging is om lokale ondernemers in de schijnwerpers te zetten en te laten zien welke circulaire innovaties zij te bieden hebben. De jury bestond uit:

  • Juryvoorzitter Barbara Huizink, directeur Innovatie bij PreZero.
  • Sanne Westra, beleidssecretaris Circulaire Economie en Milieu bij VNO-NCW en MKB Nederland.
  • Gabrielle Werkhoven, relatiemanager bij Het Versnellingshuis.
  • Frank Groenevelt, adviseur bij Money Meets Ideas.

Meer weten over de andere winnaars? Kijk op Home – Circulaire Innovatie Top 20

En nu?

Bij Spinning Jenny blijven we ons inzetten voor een circulaire textielindustrie.

Doe jij met ons mee of wil je meer weten? Mail naar info@spinningjenny.nl

 

 

 

 

Terug naar overzicht