Deze titel werd behaald tijdens een inspirerende beurs op 15 februari, waar we onze passie voor duurzame innovatie hebben laten zien. Onze collega’s Andre en Joren waren aanwezig om Spinning Jenny te vertegenwoordigen. Zij waren onder de indruk van alle deelnemende bedrijven met inspirerende innovaties.

Een inspirerende middag met geweldig resultaat. De jury beoordeelde de inzendingen op mate van circulariteit, samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter. De jury bestond uit:

  • Voorzitter Erwin Hoogland (Gedeputeerde van de Provincie Overijssel)
  • Joram Maan (Directeur Co√∂peratieve Rabobank)
  • Maurice Beijk (Rentmeester 2050 bij ReintenInfra)
  • Liesbeth Rijsdijk (Lector Circulaire economie bij Windesheim)
  • Klaas Feenstra (Projectleider Good Practice bij Regio Zwolle)
  • Guido de Vries (aanjager en beleidsadviseur circulariteit bij gemeente Deventer).

Nu gaat ons avontuur verder! Met deze titel op zak gaan we naar de landelijke finale op
15 maart in Den Haag. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om een verschil te maken in de wereld van duurzaamheid en circulaire economie.

Dit succes is een reflectie van de inzet en toewijding van ons team om positieve verandering te stimuleren en duurzame garens in de textielindustrie te bevorderen. We zijn dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen en kijken ernaar uit om dit avontuur voort te zetten met hetzelfde enthousiasme en vastberadenheid.

Laten we samen blijven streven naar een circulaire toekomst waarin innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. Houd onze social media in de gaten en blijf op de hoogte van onze verdere ontwikkelingen!

 

Terug naar overzicht