Werken bij Spinning Jenny

Voor onze fabriek in Nijverdal zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega's om ons dynamische team te versterken.

Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een professioneel en ambitieus bedrijf wat zich richt op een duurzame toekomst, je komt te werken in een leuk team met de mogelijkheid jezelf te ontplooien en door te groeien. Lijkt jou dit wat? Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

Operator garenspinnerij - 40 uur m/v

In het kort
  • Minimaal 40 uur beschikbaar
  • Je kunt probleemoplossend denken
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Bereid om in de toekomst in ploegen te werken
  • Affiniteit met textiel en/of productie

Wat ga jij doen?

Als operator spinnerij ben jij werkzaam in de meest moderne spinnerij van Europa, je bent verantwoordelijk voor verschillende af en instellingen van de spinmachine. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het draaien en onderhouden van het machinepark van de spinnerij. Hierbij hoort ook de inbound logistiek van de verwerkte textielproducten en het gereed garen.

Dit verwachten we van jou?

Je hebt affiniteit met textiel en/of productie en je werkt met plezier. We zoeken een enthousiaste collega die werk ziet liggen en graag wil leren. Je hebt oog voor kwaliteit en details. Verder ben je proactief en werk je nauwkeurig. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team met de mogelijkheid jezelf te ontplooien en door te groeien.

Wil je bij ons werken?
Stuur dan je motivatie en CV naar liset@spinningjenny.nl
En als je nog vragen hebt mag je me altijd even bellen op 085-050 1900