Werken bij
Spinning Jenny

Voor onze nieuwe fabriek in Nijverdal zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega's om ons dynamische team te versterken.

Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een professioneel en ambitieus bedrijf wat zich richt op een duurzame toekomst, je komt te werken in een leuk team met de mogelijkheid jezelf te ontplooien en door te groeien. Lijkt jou dit wat? Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

Planner / Expeditiemedewerker 40uur

In het kort
  • Ervaring als planner is vereist
  • Minimaal MBO 3 werk en denkniveau
  • Je kunt probleemoplossend denken
  • Minimaal 32 uur beschikbaar

Wat ga jij doen?
Als expeditie medewerker bij Spinning Jenny ben je afwisselend werkzaam in ons magazijn en kantoor. Je houdt je bezig met verschillende soorten werkzaamheden om de inkomende en uitgaande goederenstromen vloeiend te laten verlopen; Kiezen van de juiste transporteur; opstellen van vrachtbrieven en andere documenten die nodig zijn voor transport; Opboeken en Afboeken van voorraden; Onderhandelen over vrachtkosten; Het maken van logistieke planningen of het beheren en co√∂rdineren van de voorraden staan voorop. Tijdens je werk ben je dus in contact met je collega’s, klanten en transporteurs. Het is dan ook belangrijk dat je communicatieve vaardigheden op orde zijn.

Dit verwachten we van jou?
Je hebt affiniteit met logistiek en werkt met plezier. We zoeken een enthousiaste collega die probleemoplossend kan denken en graag wil leren. Daarbij ben je communicatief vaardig in het Nederlands. Beheersing van Duits en Engels is mooi meegenomen! Verder ben je pro-actief en werk je nauwkeurig. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team met de mogelijkheid jezelf te ontplooien en door te groeien.

Wil je bij ons werken?
Stuur dan je motivatie en CV naar liset@spinningjenny.nl
En als je nog vragen hebt mag je me altijd even bellen op 085-050 1900

Operator spinnerij 40uur m/v

In het kort
  • MBO werk- en denkniveau
  • 40 uur per week
  • Bereid om in de toekomst in ploegen te werken
  • Affiniteit met textiel

Wat ga jij doen?
Als operator spinnerij ben jij werkzaam in de meest moderne spinnerij van Europa, je bent verantwoordelijk voor verschillende machines in de voorbereiding van de spinnerij. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het draaien en onderhouden van het machinepark. Hierbij hoort ook de inbound logistiek van de verwerkte textielproducten en het garen.

Dit verwachten we van jou?
Je hebt affiniteit met textiel en werkt met plezier. We zoeken een enthousiaste collega die werk ziet liggen en graag wil leren. Daarbij ben je communicatief vaardig in het Nederlands. Beheersing van Duits en Engels is mooi meegenomen! Verder ben je pro-actief en werk je nauwkeurig. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team met de mogelijkheid jezelf te ontplooien en door te groeien.

Wil je bij ons werken?
Stuur dan je motivatie en CV naar liset@spinningjenny.nl
En als je nog vragen hebt mag je me altijd even bellen op 085-050 1900